Resum 1a Sant Silvestre Fontcoberta

Primer… Bon any a tots i totes, esperem que aquest 2021 sigui molt millor que l’anterior!

Gràcies

Només podem dir gràcies per l’acceptació, i sobretot per la comprensió. Ha sigut una «cursa» improvitzada a última hora, i ha fet que tinguessim molts errors, aquests seran corretgits per l’any vinent, us esperem a tots de nou!

Si heu fet tot el recorregut, tal i com estava indicat, podeu veure la classificació al segment.

Classificació a Strava

Trams erronis de la cursa

Hem pogut comprobar que força participants, han fet el recorregut a l’inversa, d’altres no han fet exactament el recorregut, de fet, fins i tot els organitzadors, hem acabat fent un tram malament i no hem tornat per Can Jan de la Farrès…

Tot això ha portat a que només 5 apareguin a la classificació. Però sabem que heu sigut molts més. De fet l’objectiu era que tothom pogués fer una sortida, i som conscients que molts grups fins i tot amb nens i nenes ho han pogut fer, i això es el que volíem. Esperem que hagueu pogut gaudir d’aquest recorregut i que l’any vinent repetiu.

Perquè no apareix el meu resultat?

Strava només ha tingut en compte a la classificació els que han fet exactament el mateix recorregut, alguns l’heu fet al revés i d’altres us heu saltat algun tram. Però no patiu, sabem que sou molts que heu participat.Desnivell San Silvestre Fontcoberta

Millores de cares al 2021

  • La primera ès la mes clara de totes, marcar el recorregut! Aquest any era el primer cop, i no s’ha fet per manca de temps i recursos. DEMANEM DISCULPES!
  • Dorsals, ens agradaria poder oferir dorsals de cares al 2021, encara que fossin virtuals, que tothom es descarregui el seu número i així tenir coneixament real de quants hem pogut gaudir de l’entorn.
  • Sortida simultània? si la situació ens ho permet, es podria valorar fer una hora de sortida per els que volen participar en el format cursa, i seguir amb la sortida lliure per aquells que només volen aportar el seu recolzament a l’activitat.

Què opineu? deixeu els vostres comentaris i esperem que l’any vinent 2021 puguem fer més i millor!

2 comentarios en «Resum 1a Sant Silvestre Fontcoberta»

Los comentarios están cerrados.