Campus Bàsquet

Campus de bàsquet d’estiu a Fontcoberta

Dimecres 24 d’abril reunió informativa al pavelló a les 18:00h.

Ens plau anunciar que aquest estiu organitzarem un campus de bàsquet a Fontcoberta. Estem encantats de compartir una altra gran novetat per aquest any!

El campus, es durà a terme de 09:00h a 13:00h, tot el juliol i del 25 de juny al 2 d’agost oferirà una experiència única amb instal·lacions privilegiades. Pista coberta al pavelló, rodejada d’una àrea verda i una pista exterior. Amb accés a la piscina municipal per refrescar-te i relaxar-te després de les sessions d’entrenament intensives.

En el campus d’estiu, ens comprometem a promoure valors com l’esforç, el treball en equip i, sobretot, la diversió. El nostre objectiu és que els participants puguin millorar les seves habilitats esportives i, al mateix temps, gaudir al màxim de l’estiu.

Durant el campus, hi haurà una gran varietat d’activitats dirigides al bàsquet, incloent entrenaments de tècnica individual, sessions tàctiques, competicions amistoses i altres activitats esportives. A més, no només ens centrarem en el bàsquet, sinó que també organitzarem sortides en bicicleta, a la platja, a rocodroms i fins i tot acampades per connectar amb la natura i promoure un estil de vida actiu i saludable.

A més, volem convidar aquells que encara no han jugat mai a bàsquet a unir-se amb nosaltres. No et preocupis si ets nou en aquest esport, tenim preparat un programa d’iniciació perquè puguis aprendre i desenvolupar les teves habilitats al mateix temps que gaudeixes de l’estiu amb altres participants com tu. Recorda, les experiències viscudes en un campus de bàsquet perduren en el temps, i les amistats que es creen solen ser per a tota la vida. Així que no deixis passar aquesta oportunitat única de formar part d’una comunitat esportiva vibrant i dinàmica al Club Fontcoberta.

Volem oferir una experiència única als joves esportistes. Per obtenir més informació detallada sobre el campus, no et perdis la propera reunió informativa i presentació del programa.

INSCRIPCIONS al Campus


Gràcies a l’acord amb l’AFA de l’escola Alzina Reclamadora de Fontcoberta, podem oferir l’opció del menjador per 7€/dia, de 13:00h a 15:00h.

INSCRIPCIONS Menjador
  • Setmana 1: Del 25 al 28 de juny (4 dies)
  • Setmana 2: De l’1 al 5 juliol
  • Setmana 3: Del 8 al 12 de juliol
  • Setmana 4: Del 15 al 19 de juliol
  • Setmana 5: Del 22 al 26 de juliol
  • Setmana 6: Del 29 de juliol al 2 d’agost

Horari : 09:00h a 13:00h (Acollida 08:00 h a 09:00 h)

Preu : 70 € / 60€ del ACBFontcoberta
(primera setmana 48 € / 56 €)

Opció Menjador de 13:00h a 15:00h

Dossier i exemple d’horaris
Uneix-te a nosaltres aquest estiu per a una experiència de bàsquet inoblidable!